|
|
|
A |
B |
C |
Afgieten
Agar
Alcoholen
Amylopectine
Amylose
Anaeroob
Analyse
Archaebacteriën
ATP
|
Bacteriën
Barcode
Basen
Brandpunt
|
Caseïne
Composteerbaar
Controlenummer
Cyaniden
|
D |
E |
F |
Decanteren
Destilleren
Detergent
Dimensiecode
Div operator
Driewegkraan
Droogstoof
|
Extraheren |
Fenolen
Fermentatietijd
Filtratie
|
G |
H |
I |
Gaschromatografie
Gelatine
Glycerine
Glycerol
Goede priemgetallen
|
Hefboom
Homogeen
Humus
Hydrofiel
Hydrofoob
|
Indicatorpapier
Inscriptiecode
ISBN
|
J |
K |
L |
/ |
Kleine stelling van Fermat
Koken
Korrelgrootte
Kristalrooster
Kunststoffen
|
Lactose |
M |
N |
O |
Macromoleculen
Mal
Mask
Melkzuur
Methaan
Methanogenen
Mod operator
Morfologie
|
/ |
Ontkieming
Oplosbaarheid
Oxidatie
|
P |
Q |
R |
PET-fles
pH
pH-elektrode
Polair
Polymeer
PTFE
|
QR-codes
|
Reductie
Releasing agent
Residu
Retentietijd
|
S |
T |
U |
Substraat
Suspensie
|
Thermoplast |
|
V |
W |
X |
Veiligheidssleutel
Viscositeit
|
Waterstofbruggen
Waterstofgas
Waxy
|
/ |
Y |
Z |
|
/ |
Zuren
Zuurtegraad
Zware metalen
|
|